Monday, July 30, 2007

La nova sala en construccio







Efectivament. La nova sala del centre ja esta en construccio; ahir van comensar a aixecar parets i dema ja estaran enllestides. Tenim moltes ganes de veure-ho acabat i, si continuen amb aquest ritme, ja la podrem estrenar abans d'arribar a El Caire. La gent de l'associacio local esta molt satisfeta de poder disposar d'una nova sala.
La vida a l'illa continua igual de tranquila. Ahir a la nit vam tornar a provar de pescar al Nil. El resultat va ser desesperant: no ens varem poder estrenar. Un desastre. Aquest mati ha arribat el Mosti i estara amb nosaltres fins divendres. Ha aprofitat per baixar la ultima bossa de material per la ludoteca que quedava a la seva casa del Caire. La Roser, el Josep Maria, el Mercade i la Tona arriben aquest vespre a Luxor i dijous arriben a Elefantine. Benvinguts seran.
Avui per la tarda hem anat a veure la primera posta de sol al Cafe Nubi. Es espectacular. Val la pena veure-la. Abans, per aixo, hem tingut follon amb els paletes de l'escola nova (no la ludoteca), al ferry. S'ha liat el pollo pero la sangre no ha llegado al rio. Je, je, je.
Aprofito el nostre humil blog per esmentar a dues persones que ens han deixat en els ultims dies: la Conxita, companya de la meva germana, i la senyora Carmen. Des d'aqui i amb el seu record, us acomiadem fins a la propera actualitzacio.

1 comment:

Anonymous said...

Hola amics!
Fa dies que vaig seguint les vostres peripècies i vaig veient les fotos del blog. Quina diferència amb un viatge convencional! Vosaltres conviviu amb la gent del lloc, com uns més.Llegint el vostre diari aprenc coses.
Tot i que Sant Andreu va patir el tall de llum, a casa ens vam salvar.
Una abraçada.
Mª Lourdes.