Friday, July 27, 2007

The nubian connection (vol. 1)


A data d'avui, la guarderia esta practicament enllestida. Ara estem esperant l'arribada del material per la construccio de la nova sala. Segons fonts d'informacio de molt poca confiansa, el material arriba dema a l'illa. Ja veurem...
Els talls de llum han viatjat de Barcelona a Aswan i, de debo, no desitjo a ningu passar una nit a Assuan sense ventilador. Allo va ser la nit del lloro: suor, calor, mosquits, picor, sed, aigua calenta,... No!!!!!!!!!!!!!!!! I no va ser un malson. Pel mati estavem derrotats i 45 minuts de feina ja van ser suficients. Tot i aixo, van ser molt productius.
Per cert, la nit anterior vam gaudir d'una trobada nubia a un bar torsat sobre el Nil. Vam anar amb el Hamamala i els seus amics. Vam beure un parell de cervesses i vam escoltar els ritmes i veus nubies dels presents. Pero aixo no va ser el mes interessant; a la festa hi havia dues europees emparellades amb dos dels amics del Hamamala, una era alemanya i l'altra austriaca. Les dues estaven molt enamorades pero eren rares de collons. L'alemanya tenia cara de peli de rombos i l'austriaca, de quaranta nou primaveres, estava promesa amb un nubi de vint anys. Interessant. Com es normal amb el Hamamala, vam anar al bar remant. Only people.
Despres d'una estressant jornada laboral vam anar cap el Quest a veure l'Ahmed & family (els d'Iraq). Vam estar xerrant i sopant amb ells al vaixell. Son encantadors. Es molt interessant rebre informacio sobre l'estat del pais en primera persona, exclosa de qualsevol tipus de manipulacio mediatica. La situacio es, a dia d'avui, insostenible; la canalla ja esta acostumada a veure cadavers al carrer.
Vam arribar tard a l'illa pero amb prou temps per fer un te amb el Hamamala.

No comments: