Wednesday, August 1, 2007

Bones vibracions







Recordeu que vam tenir un follon amb uns paletes? Doncs, ja els han fotut fora de la feina. El problema no va ser gran cosa: ens van mirar descaradament i van riure mentre creuavem el riu, i a partir d'aqui tot es va montar. Aqui les coses van aixi, els nubis son molt especials, no volen problemes a la seva illa. En meys de 24 hores, van solucionar el problema. Fa un mes Vodafone va intentar instal.lar una antena a la illa pero, com que els liders de la comunitat no la volien alegant que era perjudicial per a la salut, la maquina de ciment i el material de construccio va acabar "al Nilo". Dema fotografiarem la maquina... Ahir vam saber d'un altre fet relacionat amb Vodafone. Llegiu amb atencio: a l'altra part del poblat, el propietari del coffee shop (bar) va acceptar diners a canvi de cedir el terreny per a la construccio de l'antena...Que li va passar al coffee shop? En el proper post ho comprovareu... Curiosa comunitat.
La ludoteca funciona molt be. L'any passat dubtavem de l'exit pero la integracio del centre a la comunitat ha tingut exit. La llar d'infants seguira el mateix cami. Avui ja hem acordat amb el Khaled les ajudes economiques d'enguany: iluminacio del poblat, sou de l'escombriaire, manteniment de la ludoteca, instal.lacio de la llar d'infants i construccio de la nova sala. Per cert, les parets ja estan aixecades. La idea s'ha convertit en una sala en menys de dues setmanes. Impressionant!!! Aixo funciona
Ahir a la nit vam anar a sopar amb el Mosti i el Hamamala a l'Aswan Moon, un dels restaurants que esta sobre el Nil. Molt be i per poc mes de 12 euros (els quatre i amb generosa propina inclosa). Abans vam anar al sastre d'Aswan a prendre'ns la mida per fer-nos la xilaba. Avui per la tarda ens han vingut a visitar el Hamamada i la Denise (la dona franco-americana). Mentrestant, el Ramon estava picant els papers per la justificacio de les ajudes economiques de Baharia. Estigueu connectats.

3 comments:

Ramon Pavia said...

Maria Lourdes, que tal? Moltes gracies per seguir les nostres aventures i peripecies des del nostre estimat Sant Andreu, una de les joies de la ciutat...
Com esta la familia? Com han tornat de colonies els teus fills? ja m'explicarasa. Fins aviat

Anonymous said...

Els nois van tornar molt contents de Cavallera i ara es passen el dia fent el gandul...bé, ja toca una mica, no?
L'Amadeu està treballant a tope. Això va bé. Qualsevol dia cobrarem i no sabrem què fer-ne de tants calerons...És broma, he tingut prou temps per acumular un munt d'idees.
Estic passant un estiu molt tranquil; no em puc queixar.
Petons
Mª Lourdes.

Anonymous said...

Ho faig ara mateix...Ja veig que tot això és un èxit...Jo demà d'excursió amb l'autosacramental...serem unes 250...Mai vist...Ja comentaré en directe...diré com accedir a fotos. Pilar.