Saturday, August 18, 2007

Perhentian




Ja hem acabat la nostra estada a les illes Perhentian, un paradis al nord de Malasia. Vam arribar dimecres des de Kuala Lumpur; vol de 45 minuts fins a Kota Bharu, taxi fins a Kuala Besut i motora fins a Perhentian Kecil (l'illa marxosa). La tempesta que vam enganxar a la nit va ser espectacular. Al mati seguent vam canviar d'illa, ara a Perhentian Besar; aquesta ella es molt mes tranquila. A l'arribar teniem dues opcions d'hotel, l'ABC oferia habitacions per 40 ringgits i el Tuna Bey oferia bungalows per 240 ringgits, la relacio qualitat-preu estava totalment proporcionada. Ja tindrem temps per apretar-nos el cinturo.
El Tuna Bey esta a un lloc privilegiat, davant d'un aquari natural que ja hem estat explorant. La vida a l'illa tranquilissima, sol, platja, snorkeling, kayaking,... i bona teca.
La cuina malaya esta molt be, destacant especialment les barbacoes de peix i marisc que es preparen a la nit. Avui canviem el mar per la selva.

2 comments:

ROSER said...

Uala! quina pasada, que xulo! seguiu amb aquest blog que el seguim amb impaciencia, es fantàstic! Molts petons. Josep M. i Roser

Clara said...

Hola parella! primer dia que em conecto així que m'he hagut de posar al dia des del començament (porto gairebé una horeta!!!). Déu ni do quin estiu més xulo! feu una mica d'enveja! continueu gaudint de les barbacoes de peix a la meva salut i aprofiteu que ja falta poc pel retorn!
Una abraçada molt forta!
Clara
I, per cert, felicitats Susana per l'AA! ens veiem al setembre