Wednesday, August 8, 2007

Del Caire a Alexandria




Ei!!! Que tal? Ja estem a la caotica ciutat del Caire. El Josep Maria esta desconcertat, admirat i acollonit. Aixo es una jungla urbana (i no en sentit metaforic). Estem allotjats al Ramses II, un hotel de mitja estrella, amb una vista privilegiada de la ciutat. L'hotel esta a Talaat Harb, un dels centres neuralgics del Caire.

Ahir vam passar el dia a Alexandria, una ciutat amb un encant especial que mira al Mediterrani. El contrast, tant amb Aswan com amb El Caire, es notable; el mar canvia el paisatge. Ens vam quedar amb moltes ganes de pasar-hi algun dia mes. No vam tenir gaire temps per fer una visita mes complerta pero en vam tenir prou per copsar el seu caracter mediterrani i coneixer la seva impressionant biblioteca. El far ja no hi era. Hi tornarem.

A la tornada vam tenir un petit entrebanc a la carretera; a 150 km de la capital, la furgoneta va punjar roda. No ho veiem gaire clar, el gat estava en un estat un tant precari, pero el conductor ho va poder arreglar.

Per la nit, ens vam tornar a trobar amb una representacio de la comunitat nubia; el Hamamala va prometre que vindria a El Caire i va complir amb la seva paraula. Des de que han arribat a El Caire, no han deixat de tenir problemes... Ja us explicarem.

1 comment:

Anonymous said...

Veig que tot prosegueix molt bé. Alexandria deu ser preciós. Ara sóc a Bilbao davant del gos que té una caseta impressionant...no n'hi ha per tant.Una vista magnífica a la ria. Hem tingut pluja i temperatura d'inicis de tardor. Una abraçada a tots els viatgers. Pilar.