Sunday, August 12, 2007

L'hora dels adeus

Estem gastant les ultimes hores al Cairo abans d'anar cap a Malasia. Els dies han estat intensos i hem estat donant molta canya als viatgers. Hem intentat que veiessin els greatest hits de la capital i visquessin els contrastos d'aquest New York africa. Hem intentat donar una visio particular del Caire, portar-los a aquells racons de la ciutat que estan lluny de la fauna turistica que invaeix les piramides de Giza. Hem estat a Zamalek, a Roxy, al barri islamic, a l'inevitable Khalili, a la viva nocturnitat de Talaat Harb,... A nosaltres ens ha passat la setmana volant i marxem amb el neguit de no poder haver ensenyat altres parts d'aquesta ciutat de minarets.
No se com tornaran a Barcelona (i a l'Ametlla) despres d'haver-se perdut per una setmana enmig d'aquesta jungla urbana. Bon viatge de tornada!!!
Nosaltres ja hem fet bossa i hem preparat els bitllets. La nostra propera actualitzacio encara sera mes oriental.

1 comment:

ROSER said...

Ja estem a La Cala (L'Ametlla) i la veritat es que hem estat massa tranquils, trobem a falta amb anyorança els ensordidors claxons del Cairo i fins i tot la acollidora estança de l'hotel Ramses "only 0'50 star". Han estat un dies inovidables, son tema permanent de conversa entre nosaltres i amb els amics i fills. Hem decidit que hem de tornar per veure més meravellas d'aquest patrimoni inacabable i sobre tot gaudir de les explicacions del nostre estimat mestre Mosti que es capaç de deixar-nos bocabadats, i tambe per tornar a veure als nostres estimats i anyorats amics nubis. Ara gaudirem d'uns dies amb els fills que ja estan amb nosaltres preparant el seu viatge per EEUU, ja us explicaran. Petons i moltes moltes gracies pel temps,l'afecte, la paciencia i l'estima que ens heu donat aquets dies, sou fantàstics i us estimem molt. Josep Maria i Roser