Saturday, August 4, 2007

Ultima nit a l'illa







El Josep Maria, el Josep, la Roser i la Conxita ja estan a casa nostra. Tenim la sensacio que s'ho estan passant d'allo mes be. Especialment el Josep Maria a la festa nubia que el Hamamala ens va organitzar a la motora. No exagero si afirmo que el Sr. Gomez va obligar als nubis a continuar la festa. Una bomba humana. Per altra banda, El Josep es va reconciliar amb la cervesa despre de mes d'un dia sense dirigir-li la paraula. En tenia moltes ganes. Per cert, la millor festa nubia a la que he tingut l'honor d'estar.
Aquest mati han visitat la ludoteca i han conegut la poblacio infantil de l'illa. Semblaven encantats. El Hamamala ens ha vingut a buscar per passar la tarda a la motora amb alguns dels seus amics. Com que teniem gana, ens ha portat a un restaurant nubi de la riba del Nil amb unes vistes espectaculars. Ens hagues agradat menjar amb ells pero no han volgut de cap de les maneres. Ells s'han quedat a la motora. Llastima. Despres de dinar hem baixat a la motora i ens han portat a la platja a menjar sindria. El Josep Maria i la Roser no han trigat a tastar les aigues del Nil. Hem fet el te al poblat nubi turistic amb el Hamamala & cia. Els nostres quatre viatgers estan gaudint de l'hospitalitat nubia i estan flipant amb la seva amabilitat. Es troben molt a gust entre ells.
Ara mateix, els tenim voltant pel mercat d'Aswan i en menys d'una hora ens trobem a l'Emy, un bar flotant (i no ho fa gaire be) sobre el Nil. Ja us explicarem. Au!!!

3 comments:

Anonymous said...

Hola som l'Elisenda i el Martí (ram genètic de Josep i Conxita). Salutacions de Barcelona.

Ja veiem que esteu gaudint d'aquests dies. Ens va agradar molt poder sentir la festa i la música d'allà. Poseu més fotos quan podeu per estar al dia.

Martí: Porteu-me un escarbat.

Elisenda: Haviam si podeu trobar-me algun CD de música típica d'allí.

Fins aviat, petons i seguiu difrutant del viatge.

Marc said...

Ei turistes!

Vigileu amb el fiestero del meu pare que ja veig que us la està liant amb tanta party! ;-)

Salutacions des de Zurich!

Anonymous said...

Hola amics!
Ahir vaig rebre un missatge de la Carolina. Ja ha nascut el Valerio; ha estat un part per cesàrea, però sembla que tot ha anat molt bé. Avui intentaré trucar-la per anar-la a veure.
Aquesta nit ha tronat a Barcelona i ens hem llevat amb pluja.
Molts records.
Mª Lourdes.