Wednesday, August 22, 2007

La ciutat futurista



Singapur sembla esta construida en un temps que encara no ha arribat... El luxe i totes les etnies que habiten la ciutat es barregen en tots els seus racons. Hem pres un contacte massa breu amb aquesta ciutat, hi ha moltes coses a fer pero amb dos dies i mig no es pot demanar massa.
Hem recorregut, sobretot, un dels seus barris mes representatius, el Little India; les olors et transporten lluny de la tecnologia que sembla governar la ciutat. Nosaltres estem allotjats al Chinatown, un barri xines molt esnob (traduim: xinos amb pasta). Aquest mati, des del bus turistic, hem vist la zona de boutiques de luxe (increiblement extensa i empalagosa), la zona financera i altres highlights de l'illa. Modernitat, pulcritud i calers ...
Singapur es una ciutat cara; nosaltres ho hem notat amb els hotels. Aqui, per menys de 50 euros, no trobes res minimament decent (i sense posar el llisto massa alt). A qui m'entengui, el Ramses singapores valdria uns 70 euros. Sense cap problema ni mal de consciencia.
Un dels records que robarem d'aquesta ciutat seran els seus temples i la convivencia existent entre taoistes, budistes, hinduistes, musulmans,... I segur que encara n'hi ha mes!!!
Dema aprofitarem el dia per tornar a entrar i "fer gasto" a Slim Tower, una orgia electronica i informatica a preus no d'escandol, pero si bastant atractius. De Singapur us podriem explicar molts altres detalls pero avui estem cansats i aviat ens veurem per terres catalanes. Dema a les 6 de la tarda, hora local, marxem a Malacca (Malasia, de nou); un vitage de quatre hores i escaig en autobus cap a una ciutat historica del pais. Au!!!

No comments: